Preces apraksts

Masažo aliejus HABYS Nature Pure Jojoba, 100 ml - grynas augalinis masažo aliejus reguliariai odos priežiūrai ir masažo procedūroms. Lengva, šilkinė tekstūra lengvai tepama, sklandžiai slysta per odą ir nepalieka lipnaus sluoksnio.

Aliejus tinka atpalaiduojamajam ir kondicionuojamajam masažui, taip pat veido ir jautrių vietų masažui. Produktas tinka sausai, jautriai odai, kuriai reikia maitinimo ir apsaugos nuo drėgmės netekimo. Be to, jį galima naudoti sausiems ar skilinėjantiems plaukų galiukams glotninti ir apsaugoti bei odelėms aplink nagus prižiūrėti.

Pagrindinės savybės

  • Sudėtis: 100% grynas jojobos sėklų aliejus
  • Gamyba: šaltai spaustas, be cheminio rafinavimo
  • Tekstūra: lengva, šilkinė, nepalieka sunkaus sluoksnio
  • Formulė: vienas ingredientas, tinka masažo mišinių pagrindu
  • Talpa: 100 ml
  • Paskirtis: kūno ir veido masažas, odos, plaukų ir odelių priežiūra

Šaltai spaustas jojobos aliejus

Aliejų sudaro 100% jojobos sėklų aliejus (Simmondsia Chinensis Seed Oil). Jis šaltai spaustas ir nerafinuotas, kad išliktų natūraliai jojobos sėklose esančios maistinės medžiagos, tarp jų vitaminai A, E ir F bei fitosteroliai. Reguliariai naudojamas aliejus padeda suminkštinti ir išlyginti odą, gerina jos elastingumą ir palaiko natūralų apsauginį barjerą, padedantį išvengti drėgmės netekimo.

Kadangi formulę sudaro vienas ingredientas, šis masažo aliejus tinka ir kaip bazinis aliejus individualiems masažo mišiniams.

Jojobos masažo aliejų galima naudoti kasdienei priežiūrai namuose, masažo ir kineziterapijos kabinetuose, grožio salonuose, SPA ir sveikatingumo centruose. Kompaktiškas 100 ml buteliukas patogus asmeniniam kasdieniam naudojimui arba tada, kai didesnės pakuotės nereikia.

Dažni klausimai

Ar formulė 100% gryna?

Taip. Joje yra tik 100% Simmondsia Chinensis (jojobos) sėklų aliejus. Aliejus šaltai spaustas ir nerafinuotas.

Ar šį aliejų galima naudoti veido masažui?

Taip. Jį saugu naudoti veido, kaklo, dekoltė ir kitų jautrių vietų masažui.

Ar jojobos aliejus tinka sausai ir jautriai odai?

Taip. Produktas tinka sausai, jautriai odai, kuriai reikia maitinimo ir apsaugos nuo drėgmės netekimo.

Kaip dar galima naudoti šį aliejų?

Jį galima naudoti kaip maitinamąją plaukų priemonę sausiems galiukams glotninti ir apsaugoti arba kaip odelių aplink nagus priežiūros aliejų.

Ar aliejų galima maišyti su kitais aliejais?

Taip. Dėl vieno ingrediento formulės jis puikiai tinka kaip bazinis aliejus individualiems masažo aliejų mišiniams.

Kuo skiriasi rafinuotas ir šaltai spaustas, nerafinuotas aliejus?

Šaltai spaustas, nerafinuotas aliejus išgaunamas tiesiai iš jojobos sėklų žemoje temperatūroje, be cheminio rafinavimo. Taip išsaugomos natūraliai jojobos sėklose esančios sudedamosios dalys ir maistinės medžiagos.

Sudėtis

Simmondsia Chinensis Seed Oil 100%

Techniniai duomenys

Prekės ženklas HABYS
Linija Nature Pure Jojoba
Talpa 100 ml
Gamyba Šaltai spaustas, nerafinuotas
Atsakingas asmuo ES SILVER Sp. z o.o.

Dažniausiai užduodami klausimai

Ar jojobos aliejus palieka riebų sluoksnį?

Ne, lengva šilkinė tekstūra gerai slysta per odą ir nepalieka lipnaus ar sunkaus sluoksnio.

Ar aliejų galima naudoti kaip bazę masažo mišiniams?

Taip, jį sudaro vienas ingredientas – 100 % jojobos sėklų aliejus, todėl jis tinka kaip bazinis aliejus individualiems mišiniams.

Kam patogi 100 ml talpa?

Kompaktiškas 100 ml buteliukas patogus asmeniniam kasdieniam naudojimui arba kai didesnė pakuotė nereikalinga.

Kur dar galima naudoti šį aliejų be masažo?

Sausiems ar skilinėjantiems plaukų galiukams glotninti ir odelėms aplink nagus prižiūrėti.

Produkta forma

Masažo aliejus HABYS Nature Pure Jojoba, 100 ml

Preces kods: 220308
EAN: 5906667493955

9,30 € 7,90 €

🚚 Numatomas pristatymo laikas:  

spalio 28 d. - lapkričio 02 d.

🚚 Numatomas pristatymo laikas:  

spalio 24 d. - spalio 25 d.

    Daudzums: 206

    • Bezmaksas piegāde uz pastomātiem no 39 eiro, ar kurjeru no 49 eiro.
    • Ātra piegāde
    • Meistariem atlaides

    Preces apraksts

    Masažo aliejus HABYS Nature Pure Jojoba, 100 ml - grynas augalinis masažo aliejus reguliariai odos priežiūrai ir masažo procedūroms. Lengva, šilkinė tekstūra lengvai tepama, sklandžiai slysta per odą ir nepalieka lipnaus sluoksnio.

    Aliejus tinka atpalaiduojamajam ir kondicionuojamajam masažui, taip pat veido ir jautrių vietų masažui. Produktas tinka sausai, jautriai odai, kuriai reikia maitinimo ir apsaugos nuo drėgmės netekimo. Be to, jį galima naudoti sausiems ar skilinėjantiems plaukų galiukams glotninti ir apsaugoti bei odelėms aplink nagus prižiūrėti.

    Pagrindinės savybės

    • Sudėtis: 100% grynas jojobos sėklų aliejus
    • Gamyba: šaltai spaustas, be cheminio rafinavimo
    • Tekstūra: lengva, šilkinė, nepalieka sunkaus sluoksnio
    • Formulė: vienas ingredientas, tinka masažo mišinių pagrindu
    • Talpa: 100 ml
    • Paskirtis: kūno ir veido masažas, odos, plaukų ir odelių priežiūra

    Šaltai spaustas jojobos aliejus

    Aliejų sudaro 100% jojobos sėklų aliejus (Simmondsia Chinensis Seed Oil). Jis šaltai spaustas ir nerafinuotas, kad išliktų natūraliai jojobos sėklose esančios maistinės medžiagos, tarp jų vitaminai A, E ir F bei fitosteroliai. Reguliariai naudojamas aliejus padeda suminkštinti ir išlyginti odą, gerina jos elastingumą ir palaiko natūralų apsauginį barjerą, padedantį išvengti drėgmės netekimo.

    Kadangi formulę sudaro vienas ingredientas, šis masažo aliejus tinka ir kaip bazinis aliejus individualiems masažo mišiniams.

    Jojobos masažo aliejų galima naudoti kasdienei priežiūrai namuose, masažo ir kineziterapijos kabinetuose, grožio salonuose, SPA ir sveikatingumo centruose. Kompaktiškas 100 ml buteliukas patogus asmeniniam kasdieniam naudojimui arba tada, kai didesnės pakuotės nereikia.

    Dažni klausimai

    Ar formulė 100% gryna?

    Taip. Joje yra tik 100% Simmondsia Chinensis (jojobos) sėklų aliejus. Aliejus šaltai spaustas ir nerafinuotas.

    Ar šį aliejų galima naudoti veido masažui?

    Taip. Jį saugu naudoti veido, kaklo, dekoltė ir kitų jautrių vietų masažui.

    Ar jojobos aliejus tinka sausai ir jautriai odai?

    Taip. Produktas tinka sausai, jautriai odai, kuriai reikia maitinimo ir apsaugos nuo drėgmės netekimo.

    Kaip dar galima naudoti šį aliejų?

    Jį galima naudoti kaip maitinamąją plaukų priemonę sausiems galiukams glotninti ir apsaugoti arba kaip odelių aplink nagus priežiūros aliejų.

    Ar aliejų galima maišyti su kitais aliejais?

    Taip. Dėl vieno ingrediento formulės jis puikiai tinka kaip bazinis aliejus individualiems masažo aliejų mišiniams.

    Kuo skiriasi rafinuotas ir šaltai spaustas, nerafinuotas aliejus?

    Šaltai spaustas, nerafinuotas aliejus išgaunamas tiesiai iš jojobos sėklų žemoje temperatūroje, be cheminio rafinavimo. Taip išsaugomos natūraliai jojobos sėklose esančios sudedamosios dalys ir maistinės medžiagos.

    Sudėtis

    Simmondsia Chinensis Seed Oil 100%

    Techniniai duomenys

    Prekės ženklas HABYS
    Linija Nature Pure Jojoba
    Talpa 100 ml
    Gamyba Šaltai spaustas, nerafinuotas
    Atsakingas asmuo ES SILVER Sp. z o.o.

    Dažniausiai užduodami klausimai

    Ar jojobos aliejus palieka riebų sluoksnį?

    Ne, lengva šilkinė tekstūra gerai slysta per odą ir nepalieka lipnaus ar sunkaus sluoksnio.

    Ar aliejų galima naudoti kaip bazę masažo mišiniams?

    Taip, jį sudaro vienas ingredientas – 100 % jojobos sėklų aliejus, todėl jis tinka kaip bazinis aliejus individualiems mišiniams.

    Kam patogi 100 ml talpa?

    Kompaktiškas 100 ml buteliukas patogus asmeniniam kasdieniam naudojimui arba kai didesnė pakuotė nereikalinga.

    Kur dar galima naudoti šį aliejų be masažo?

    Sausiems ar skilinėjantiems plaukų galiukams glotninti ir odelėms aplink nagus prižiūrėti.

    *Atspalviai ir spalvos nuotraukose gali skirtis nuo spalvų realybėje.

    Skatītās preces

    Papildu informācija

    Cik ilgā laikā tiek piegādātas preces?

    Preces, kas atrodas noliktavā un veikalā, tiek nosūtītas 1-2 darba dienu laikā no apmaksas saņemšanas. Citas preces tiek nosūtītas 4-8 darba dienu laikā.

    Kā tiek piegādātas preces?

    Sūtījumi tiek piegādāti ar DPD kurjeru uz Jūsu norādīto adresi vai uz Jūsu norādīto DPD, Omniva pakomātu.

    Kur varu pārbaudīt pasūtījuma statusu?

    Reģistrēti klienti savā kontā var sekot līdzi pasūtījuma statusam, pasūtījumu vēsturei. Pieslēdzoties savam kontam, spiediet „Pasūtījumi“. Nereģistrēti klienti visu informāciju var atrast, noklikšķinot uz saites e-pastā „Pasūtījuma apstiprinājums“.

    Lojalumo taškai po kiekvieno užsakymo - Beauty Kit

    Lojalitātes programma

    Pievienojoties lojalitātes programai, katra jūsu pirkuma summa pārvēršas lojalitātes punktos un uzkrājas jūsu anketā. Kļūt par lojalitātes programas dalībnieku varat, izveidojot kontu mājaslapā beautykit.lt

    • Par katru veikto pasūtījumu krājiet punktus
    • Izmantojiet uzkrātos punktus norēķinoties

    Vairāk informācijas 

    Pieslēgties

    Aizmirsāt paroli?

    Izveidot kontu